Posle međunarodne licitacije za ustupanje radova na popravci poletno sletne staze aerodroma "Beograd", posao smo dobili kao izvođači radova i akcionarsko društvo za puteve "Vojvodinaput-Bačkaput" udruženo sa preduzećima iste oblasti iz cele Vojvodine, angažovalo je svu raspoloživu operativu na ovom osetljivom, spečificnom i odgovornom zadatku.

Projekat je podrazumevao visoku stručnost i kvalitet radova, a tačno definisani rokovi koje je, bez obzira na vremenske uslove, trebalo ispoštovati - zahtevali su dobru organizaciju rada u svim fazama projekta.

Pripremni radovi počeli su 03., a završeni 21. septembra 1996-te, uz rad isključivo noću od 22,30 do 5,00 h; dok se u toku dana odvijao redovni vazdušni saobraćaj. Glavni radovi su počeli odmah nakon priprema terena i već posle nedelju dana: 28-mog septembra u 12,40 poleteo je prvi avion.

Izuzetnim zalaganjem svih učesnika u ovom poslu, uključivanjem i udruživanjem opreme i mehanizacije posao je uspešno završen u predviđenom roku uz standarde neophodne za međunarodnu kategorizaciju aerodromskog objekta.

O nama

'VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' d.o.o. je danas u svetu građevinarstva ime renomiranog izvođača investicionih radova u oblasti izgradnje saobraćajnica, kao i održavanju istih. To ime stvarale su decenijama stotine stručnjaka i radnika, ostavljajući iza sebe objekte koji su činili život lakšim i bogatijim.

Mehanizacija

Raspolažemo različitim mašinama za širok spektar građevinskih radova.

Search