DANAS  

Kontakti:
Jovana Đorđevića 2
Novi Sad

tel:
+381 21 557 095
fax:
+381 21 456 991

Generalni direktor:
Dragan Jakovljević

Sekretarijat

 

 

Pretežna delatnost ''VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' a.d. je izgradnja saobraćajnica, aerodromskih pista i sportskih terena. Društvo obavlja i druge poslove dozvoljene zakonom.

''VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' a.d. je danas u svetu građevinarstva ime renomiranog izvođača investicionih radova u oblasti izgradnje saobraćajnica, kao i održavanju istih. To ime stvarale su decenijama stotine stručnjaka i radnika, ostavljajući iza sebe objekte koji su činili život lakšim i bogatijim.

Stalnu konkurentnost na domaćem tržištu ''VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' a.d. ostvaruje zahvaljujući pre svega svestranom razvoju tehnologije, organizacije, informatike i stalnim ulaganjem u svoje stručnjake, prateći uvek savremene tendencije. Poslovi i zadaci u okviru sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti organizovani su u skladu sa Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu.

Unapređenje kvaliteta, stalna briga o zaposlenima, kao i zaštita životne sredine sprovode se kao stalna poslovna aktivnost. Razvoj i kvalitet u svim domenima rada i poslovanja shvataju se kao najbolja garancija dalje ekspanzije na tržištu invesicionih radova. Prilagođavajući se zahtevima i mogućnostima tržišta, ''VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' a.d. se osposobljava i za nove forme rada.

''VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' a.d. je izrasla u organizaciju sa brojnim specijalistima koji su stekli ogromno znanje, iskustvo i reference. Raspolaže savremenom građevinskom opremom visokog učinka što ga čini pouzdanim partnerom za investitore.

Pouzdanost je postala naš zaštitni znak, a kao član moćnog poslovnog sistema prihvatili smo slogan:

"VOJVODINAPUT'' - ''BAČKAPUT'' - uvek u vrhu.

Želimo i nastojimo da taj slogan postane činjenica.